Het Kasteel van Rhoon

Land: Nederland
Verblijf: Villa
Sterren: 3 sterren
10 KM Rotterdam
71 KM Utrecht
6 KM Rhoon Golfcenter

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het mooie Rhoon net onder Rotterdam hebben wij een uniek arrangement voor u samengesteld. Achter het prachtige Kasteel van Rhoon één van de bekendere Kastelen in Nederland, waar het restaurant wordt gerund door Meester- en Televisie kok Ad Janssen kunt u verblijven in het Koetshuis. Met drie kamers, één badkamer en een ruime woonkamer kunt u verblijven op wellicht de mooiste plek van Rhoon en wellicht van Zuid-Holland. U kijkt uit over de Kasteelvijver en u kunt blijven dineren en genieten in het Kasteel van Rhoon van echte Gastronomie. Het Koetshuis beschikt over drie slaapkamers met per kamer een twee persoonsbed.

U kunt dineren in het exclusieve Biggo restaurant in het Kasteel van Rhoon. Dit restaurant is bekend in heel Zuid-Holland en is bekend vanwege Meester Kok Ad Janssen. Hier worden zeer, smakelijke en tot in de puntjes verzorgde gerechten bereid. U zult hier echt genieten van een onvergetelijke avond. In de zomer kunt u heerlijk buiten op het terras dineren.

U gaat golfen op de mooie golfbaan van Rhoon Golfcenter. Deze golfbaan is één van de oudste golfbanen van Zuid-Holland en is zeer volwassen en volgroeid. De moeilijkheidsgraad is hoog door het vele water, de hoge bomen en de zeer lange par 3’s, maar golfen op deze golfbaan is zeer de moeite waard. In het gezellige clubhuis kunt u lekker nog even een drankje nuttigen alvorens u weer naar het Kasteel van Rhoon toe gaat.

Rotterdam ligt op ongeveer tien minuten rijden. Natuurlijk kunt u hier een bezoek brengen aan de Euromast, of een rondvaart maken door Rotterdam of eens gaan kijken in de Rotterdamse Havens.