Golfreizencheques met 10% korting

Land:
Verblijf:
Sterren: sterren

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Ons mooie bedrijf bestaat al weer 25 jaar en dat vieren wij met ons golfreizencertificaat. U kunt dit kopen met tien procent korting en inzetten op iedere golfreis die plaatsvindt na 1 juni 2019. Weet u zeker dat u toch al op golfreis wilt gaan, maar nog niet met wie en waarheen, dan is dit voor u de perfecte oplossing.

U koopt onze jubileum certificaten en u geniet direct van 10% korting. Een aanbieding die nooit meer terugkomt, want zo voordelig een golfreis laten boeken doen we maar één keer. Wij zijn onze klanten, relaties en vrienden erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en daarom willen wij hen graag belonen. U kunt kiezen uit € 250,- of € 500,- of € 1.000 afhankelijk van uw wensen.

U mag de reis natuurlijk ook gewoon inzetten bij een reis voor 4 personen bijvoorbeeld. Overstijgt het bedrag de waarde van uw cheque, dan kunt u de rest bij betalen en blijft u eronder, dan houdt u dit tegoed. Wij geven graag een voorbeeld, koopt u een cheque van € 1.000,- dan betaalt u slechts € 900,-. U mag ook meerdere cheques kopen indien u van plan bent om een grote reis te maken.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden.