Golfhotel Vesper

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
107KM Venlo
217KM Utrecht
0KM Golfclub Felderbach
0KM Golfclub Frielinghausen

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Vlakbij Wuppertal vonden wij het prachtige Golfhotel Vesper op iets meer dan 100 km rijden van Venlo. Een perfect hotel om naar toe te gaan, want alles klopt hier en het hotel heeft ook nog eens 36 holes aan het hotel liggen.  De 70 kamers die het hotel biedt zijn van alle gemakken voorzien. De kamers beschikken allemaal over een prima badkamer, een kluisje, gratis WiFi en gratis alcoholvrije drankjes uit de minibar. De kamers kijken uit over het bos of over de golfbaan.

Vesper beschikt over maar liefst drie restaurants. Het Fine Dining restaurant biedt een trendy interieur met een aangename sfeer. U kunt ook dineren bij de open haard in de KaminLOUNGE. Bent u met een grote groep dan kunt dineren in de Bergische Stube. Voor alle drie de mogelijkheden geldt dat u hier in een gezellige sfeer zult dineren.

U speelt op twee golfbanen die aan het hotel liggen. Golfclub Felderbach is een schitterende golfbaan van bijna 6.000 meter lang. Wij durven deze baan geen bosbaan te noemen, maar u loopt wel alleen maar tussen de vele verschillende soorten bomen die ervoor zorgen dat u bij iedere slag wel twee keer nadenkt of u de juiste club in uw handen heeft. Op veel holes komt u één of meerdere fairwaybunkers tegen en met het water valt het wel mee, maar de hoogteverschillen en snelle greens maken deze golfbaan toch echt een grote uitdaging.

De andere golfbaan Gut Frielinghausen is wat korter dan Felderbach en deze baan mogen wij wel een echte bosbaan noemen. De hoogteverschillen zijn ook hier groot en vaak staat u onder of boven de bal op het moment dat u slaat. Het aantal verhoogde tees en greens op deze golfbaan is behoorlijk groot. U treft hier weinig waterhindernissen, maar de vele bomen maken dat goed. Frielinghausen is ook echt een mooie golfbaan om op te golfen.

In de omgeving vindt u bruisende steden als Wuppertal en Dússeldorf. Heeft u nog tijd om deze steden te bezoeken dan is een bezoekje aan deze steden zeer de moeite waard.