Golfhotel Semlin

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
448 KM Enschede
522 KM Groningen
0 KM Golfclub Semlin

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op ruim 400 kilometer van Enschede, op 75 kilometer ten noordwesten van Berlijn hebben wij een mooie nieuwe bestemming ontdekt. Een schitterend hotel dat aan een 27 holes golfbaan ligt. Het hotel is luxe en geschikt over 72 kamers. Het hotel biedt uitzicht over de schitterende golfbaan en dit vrije uitzicht brengt u geheel tot rust, even weg uit de drukte. Dit hotel beschikt over een zeer professionele fitnessruimte, een sauna, tennisbanen en een geweldige Beautyfarm, zodat alle gemakken die u zich maar kunt bedenken aanwezig zijn. Alle kamers zijn ingericht met alle luxe die u maar kunt wensen tijdens uw verblijf. Iedere kamer beschikt over een balkon of een terras, een kleurentelevisie, een minibar, een kluisje, en een directe buitenlijn. Tevens beschikt iedere kamer over een luxe douche of een heerlijk bad.

Het restaurant biedt 90 plaatsen en in de zomer zelfs 120 plaatsen, doordat dan ook van het uitgebreide terras gebruik gemaakt kan worden. U gaat hier heerlijk genieten van de Duitse keuken. Het terras is in de zomer een heerlijke plek om de zonsondergang mee te maken onder het genot van een heerlijk glas gevuld met Duits Bier.

De golfbaan van Semlin beschikt over 27 holes en ligt direct aan het hotel. Aangezien de baan beschikt over 3 x 9 holes, kunt u kiezen welk holes u wilt spelen tijdens uw verblijf. De baan beschikt over veel fairwaybunkers en u moet dus regelmatig bekijken of u gaat proberen om over de bunkers heen te slaan of dat u verdedigend speelt. Er is een prachtige eilandgreen die bijna geheel omringd wordt door water en die hole is natuurlijk geweldig om de ronde mee te eindigen. Natuurlijk zijn de andere 26 holes ook zeer de moeite waard. De baan heeft veel waterhindernissen en kan parkachtig genoemd worden al zijn er wel voldoende bomen. Verder zijn de greens snel en zijn er een paar diepe bunkers die zeer uitdagend zijn.

Op ruim een half uur rijden ligt Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, wat natuurlijk een zeer interessante en schitterende stad is. Een dag is eigenlijk niet genoeg om deze stad te bezoeken indien u alles wilt zien. Er zijn honderden restaurantjes en barretjes waar u heerlijk kunt eten en drinken en prachtige gebouwen die u kunt bewonderen in deze stad. Verder kunt u in de buurt van het hotel heerlijk wandelen, tennissen en tal van andere sporten beoefenen.