Golfhotel Martensplek

Land: Nederland
Verblijf:
Sterren: 3 sterren
142 KM Utrecht
164 KM Amsterdam
0 KM Golfclub Martensplek

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Drenthe ontdekten wij een goed bewaard geheim, hotel Martensplek aan de golfbaan Martensplek. U kunt hier zeer voordelig een aantal dagen naar toe. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. De ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en het hotel ligt aan de golfbaan. Ideaal dus om even in eigen land een golfreis te boeken. U krijgt een heerlijk Drents ontbijt voorgeschoteld waardoor u de dag goed begint. Het is ook mogelijk om hier na negen holes te lunchen, er is geen tijdsdruk zoals u dat vaak in de randstad wel ervaart.

U kunt heerlijk dineren in het restaurant, u heeft de juiste plek om te dineren al gevonden en u hoeft dus nergens meer naartoe. U krijgt hier heerlijke gerechten voorgeschoteld, vaak met ingrediënten die uit de eigen streek komen. U kunt hier een goede wijn kiezen uit de overvloedige wijnkaart, of genieten van een koel glas bier.

De golfbaan van Martensplek is een hele mooie golfbaan met A-status. De baan bestaat al weer sinds 1991 en is dus helemaal volgroeid. Op acht holes komen er waterhindernissen in het spel die uw ronde niet gemakkelijker maken. Een aantal holes liggen tussen de bomen en een aantal holes hebben een meer open karakter. Deze golfbaan is niet heel lang, maar zeker niet gemakkelijk. U zult hier genieten van de omgeving rond de golfbaan en tijdens uw ronde merken dat de greenkeepers hun vak verstaan.

Golfclub Martensplek ligt in een natuurgebied, dus in de omgeving vindt u mooie wandelroutes en fietsroutes. Het is ook mogelijk om Kamp Westerbork te bezoeken, dat ligt dichtbij.