Golfhotel Henri Chapelle

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
49 KM Maastricht
196 KM Breda
0 KM Golf Henri Chapelle

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op ruim een kwartier onder Maastricht ligt de prachtige golfbaan van Henri-Chapelle. Op de golfbaan ligt een hotel met slechts 16 kamers. Een heerlijk rustig verblijf is hier gegarandeerd. De kamers zijn ruim en zijn fraai ingericht. Iedere kamer heeft een eigen karakter dankzij de unieke inrichting. De kamers zijn allen voorzien van een zithoek, een kleurentelevisie, een minibar, een badkamer met bad/douche en een toilet. Vanuit het hotel een staat u binnen halve minuut op de eerste tee, de drivingrange of in het clubhuis. U begint de ochtend met een heerlijk ontbijt dat hier geserveerd wordt.

Henri-Chapelle beschikt over twee restaurants. U kunt terecht in het á la carte restaurant, waar exclusieve Belgische gerechten worden geserveerd. Het andere restaurant is de Brasserie waar u goed kunt lunchen of dineren en waar zeer goede, betaalbare gerechten worden geserveerd.

Henri Chapelle beschikt over 36 holes. De twee 18 holes golfbanen liggen op het Plateau van Hervé en zorgen ervoor dat u gedurende de gehele ronde uitzicht heeft op de prachtige omgeving. De 18 holes golfbaan ‘Les Viviers’ is de moeilijkste golfbaan van Henri-Chapelle. De vele hoogteverschillen maken Les Viviers een zeer mooie en uitdagende golfbaan. Uiteraard is deze golfbaan zeer goed onderhouden en het is dan ook een fantastische golfbaan om te spelen. Les Viviers heeft een aantal zeer lange par 5 holes die zeer uitdagend zijn. De baan heeft een par van 72. De andere golfbaan van Henri Chapelle heet ‘le Charlemagne’. Ook voor deze golfbaan geldt dat er veel hoogteverschillen zijn en de baan is iets korter dan ‘les Viviers’. Ook deze golfbaan is dankzij een aantal pittige dogleg holes een uitdagende golfbaan om een goede score af te leveren.

Op slechts een kwartier rijden ligt Maastricht, dus mocht u nog een stad willen op zoeken dan is het centrum van Maastricht een mooie plek om te bezoeken. Tevens zijn er veel mogelijkheden in de omgeving om te fietsen of te wandelen. Ook ligt het drielandenpunt in Vaals op een kwartier rijden. Heeft u altijd al eens in drie landen tegelijk willen zijn? Dan is dit het moment.