Golfhotel Conturbia

Land: Italië
Verblijf:
Sterren: 3 sterren
884 KM Maastricht
24KM Malpensa
0KM Golfbaan Conturbia
9KM Golfbaan Bogogna
20KM Le Robine

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Golfhotel Conturbia ligt aan één van de mooiste golfbanen van Italië. U slaapt in de comfortabele kamers, waarvan een deel uitzicht heeft over de golfbaan. Deze kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, airco, een koelkastje, een bureau, WiFi en een haardroger. In de zomer kunt u zwemmen in het prachtige buitenzwembad. De tennisbanen zijn het hele jaar geopend. U start hier de dag met een perfect ontbijt, bestaande uit luxe broodjes, roerei, keuze uit diverse taarten en nog veel meer.

In Italië is dineren bijna verheven tot een kunst. U kunt hier echt heerlijk dineren in het restaurant. Een salade buffet staat voor u klaar en u kunt dan kiezen uit pasta’s in alle smaken, maar u kunt ook kiezen uit andere Europese gerechten.

U kunt hier golfen op drie hele mooie golfbanen. Op Golfclub Conturbia is maar liefst twee keer het Italiaans Open gehouden en dat zegt wat over de kwaliteit van deze golfbaan. U kunt hier op 27 holes spelen. Deze golfbaan is een echte bosbaan en zeer goed onderhouden. Vooral de 8ste hole van de gele course is waarschijnlijk één van de mooiste holes van Italië met een eiland green. De baan kent hoogteverschillen, waterhindernissen en veel bunkers. op deze golfbaan krijgt u niets cadeau, maar het is wel een fantastische golfbaan om op te spelen. Op veel holes ziet u in de verte de prachtige Alpen, die gedurende het hele jaar bedekt zijn met sneeuw.

Golfclub Bogogno is ook een fantastische golfbaan. Deze golfbaan vertoont veel gelijkenissen met Conturbia, echt een schitterende bosbaan, met zeer snelle greens. Deze golfbaan heeft wat meer hoogteverschillen dan Conturbia. U wordt hier ontvangen met alle égards. In Italië staat gastvrijheid zeer hoog in het vaandel.

Golfclub le Robinie heeft meer een parkachtig karakter en is dus wat meer open, maar absoluut een topbaan. U vindt hier  relatief veel waterhindernissen en bunkers, maar wat een mooie golfbaan. Ook zijn er behoorlijk wat hoogteverschillen zowel bij de tees als bij de greens.

Dit golfarrangement biedt drie supermooie golfbanen en is een echte aanrader.

Op korte afstand vindt u de zeer bekende steden van Milaan en Turijn. U kunt hier geweldig shoppen. U kunt aanvliegen via Malpenza, maar het is ook slechts 884 km met de auto rijden vanaf Maastricht.