Golf Resort Matilde Di Canossa

Land: Italië
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1160 KM Maastricht
0 KM Matilde Di Canossa Golfclub
25 KM Modena Golfclub
30 KM La Rocca Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 1160 km van Maastricht ligt het mooie Golf Resort Matilde Di Canossa. Dit golfresort is in 2009 geopend en is een prachtig resort om te verblijven. Het hotel ligt aan de golfbaan van Matilde Di Canossa Golf in het mooie plaatsje San Bartolomeo. Alle kamers beschikken over een kleurentelevisie, een internetaansluiting, een kluisje, een minibar en een ruime badkamer met haardroger. Iedere kamer beschikt ook over een terras of een balkon. Het Golf Resort beschikt over een uitgebreide beautysalon, waar veel verschillende behandelingen mogelijk zijn. Tevens beschikt het hotel over een binnenzwembad.

In het restaurant kunt u genieten van heerlijke Italiaanse streekgerechten. Sommige gerechten zijn letterlijk streekgerechten en alleen de koks uit deze streek kennen de ‘geheime ingrediënten’ die uw diner tot een onvergetelijk diner maken.

U kunt hier kiezen uit drie golfbanen, Matilde Golfclub, Modena Golfclub en La Rocca Golfclub. De Matilde Golfclub ligt aan de golfbaan dus u hoeft dan niet te rijden naar de eerste tee. Deze golfclub is opgericht in 1987 en heeft dus al een aardige historie achter de rug. De heuvelachtige golfbaan biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving. Je kunt ook zien dat de oprichters hielden van natuur en hun passie voor golf. Deze golfbaan is ruim 6.200 meter lang en is geen eenvoudige baan. Veel bunkers, snelle greens en het riviertje de Quaresimo dat stroomt door de baan maken de golfbaan tot een ware test.

Modena Golfclub ligt op 25 kilometer van het hotel. Modena golfclub is ontworpen door Bernhard Langer. Deze golfbaan mogen we gerust één van de mooiste golfbanen van Italië noemen. Modena Golfclub kenmerkt zich door grote greens en grote teeboxen, de fairways met kleine hoogteverschillen en de grote ‘hongerige’ bunkers. Tevens bevinden zich een aantal grote waterhindernissen op de golfbaan die uw ronde maken tot een grote uitdaging. Het Italiaans Open is gespeeld op deze golfbaan. Ook bevinden zich twee tennisbanen en twee zwembaden op deze golfbaan.

De derde golfbaan is La Rocca golfclub en ligt op 30 kilometer rijden van het hotel, maar deze golfbaan is de rit meer dan waard. Deze mooie golfbaan is heel lang, maar de moeilijkheid zit niet alleen in de lengte. De vele bomen maken de golfbaan zeer uitdagend. Ook zijn hier vele waterhindernissen die geduldig op uw golfballen wachten. In combinatie met de prachtige greens en de uitdagende bunkers is deze golfbaan een test voor alle golf(st)ers.   In de omgeving is veel natuur en op minder dan een uur rijden ligt de Adriatische kust.