Golf de Pierpont

Land: België
Verblijf: Resort
Sterren: 3 sterren
127 KM Maastricht
136 KM Breda
0 KM Golf de Pierpont

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Golf de Pierpont ligt ongeveer een half uur onder Brussel en is niet alleen een hele mooie bestemming, maar vooral ook een voordelige bestemming. De kamers zijn karaktervol, aangezien deze zijn gebouwd in de oude herenboerderij. Alle kamers zijn anders. Deze kamers zijn precies goed ingericht, alles wat u nodig heeft is hier aanwezig. Golf de Pierpont beschikt over twintig kamers, dus u kunt hier ook met groepen terecht. U kunt goed ontbijten in het clubhuis dat direct naast de kamers ligt.

Het restaurant bevindt zich ook naast het hotel. U kunt hier heerlijk dineren en echte Belgische gerechten proeven. De kaart is van simpel tot chic, afhankelijk van wat uw wensen zijn.
De nieuwe golfbaan van Pierpont is echt mooi om te spelen. In 2011 zijn er 80.000 bomen geplant op het terrein en dankzij deze metamorfose is het een prachtige golfbaan geworden. Pierpont heeft op een aantal holes hoogteverschillen en dankzij het goede onderhoud en de kwaliteit van de golfbaan is het echt een fantastische bestemming om eens heerlijk te gaan golfen. Pierpont is ook een ideale bestemming voor beginnende golfers, aangezien er een 9 holes par 3 golfbaan ligt, waar je ook zonder GVB op kunt.

Golf de Pierpont bevindt zich op ruim een half uur van Brussel en op een kwartier van Waterloo. In de omgeving zijn nog vele momenten die herinneren aan de wereldberoemde slag bij Waterloo.