Dorint Spa Balmoral hotel

Land: België
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
59 KM Maastricht
223 KM Breda
3 KM Royal Spa des Fagnes

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Spa ligt het mooie Dorint Spa-Balmoral hotel te midden van heuvels en bossen. De ruime kamers die wij voor u reserveren zijn van alle gemakken voorzien. U vindt hier onder andere een ruime badkamer, airconditioning, een kleurentelevisie en een telefoon met directe buitenlijn. Verder biedt het Dorint hotel nog Wireless Internet en een zeer uitgebreid vernieuwd wellnesscenter (tegen betaling). Het vernieuwde Wellnesscenter biedt een binnen-en buitenzwembad, een sauna, een zonnebank en een fitnesscentrum.

Het restaurant in het hotel is dé plek om te dineren in Spa. De in Spanje geboren Chef-Kok is erin geslaagd van het hotelrestaurant “Le Rendez-vous de l’Europe” met zijn afwisselende keuken een oord te maken, waar kenners graag goed dineren. U kunt hier genieten van de regionale keuken, maar ook van internationale specialiteiten, en ook van spannende saladecreaties, die u zeker nog nooit hebt geproefd. En de specialiteit van het huis “Crème Brûlée” is een delicatesse, die steeds weer gasten van heinde en verre lokt.

U kunt nagenieten in de bar La Grange, een sfeervolle bar met Oostenrijkse inrichting waar het tot laat gezellig blijft. Heerlijk Belgisch bier, maar ook Franse wijnen worden hier geschonken.

U gaat golfen op Royal Spa des Fagnes. Deze golfbaan heeft echt schitterende greens, waar iedere golf(st)er eens kan ondervinden wat echte ‘backspin’ is. De golfbaan ligt in een zeer bosrijke omgeving en u bent overal alleen maar omringd door schitterende bomen, een echt prachtig stuk natuur. Er zijn een aantal zeer aantrekkelijke holes bij en een goede score is zeker te maken. Royal Spa Des Fagnes heeft bijna geen waterhindernissen, maar de bomen en de vele bunkers zullen u tot het uiterste testen.

U staat bijna nergens vlak op de golfbaan wat natuurlijk extra uitdagend is. Wat dacht u van de vijfde hole, bijna vierhonderd meter lang en deze heeft de vorm van een kombocht, de enige rechte stukken op deze hole zijn de teebox en de green. Deze prachtige golfbaan raden wij echt aan! Eén ronde spelen is te weinig, u gelooft pas hoe mooi deze golfbaan is nadat u er geweest bent.