Castanea Golfresort

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
312 KM Groningen
330 KM Enschede
0 Golfbaan Schloss Lüdersburg

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In Duitsland ondekten wij het fantastische Castanea Golfresort. Een zeer compleet golfresort met veel luxe en een prachtige golfbaan. Castanea Golfresort ligt ongeveer twintig minuten rijden ten zuidoosten van Hamburg in Adendorf en is een ideale bestemming om een golfreis te combineren met een bezoek aan een mooie stad. De luxe Superior Plus kamers zijn van alle gemakken voorzien. In iedere kamer vindt u een bureau, een telefoon met directe buitenlijn, een internetaansluiting, een kleurentelevisie, een radio, een kluisje, een minibar, een koffiezetapparaat en een zeer ruime badkamer. Tevens heeft u vanuit uw kamer uitzicht over de golfbaan, waardoor u extra van uw uitzicht kunt genieten. Castanea beschikt ook over een uitgebreide Spa. U vindt hier praktisch alle denkbare wellness faciliteiten, zoals een stoombad, een sauna, een whirlpool een Hamam en een binnen-en buitenzwembad. Dineren in Castanea is een unieke gebeurtenis. U kunt maar liefst kiezen uit acht restaurants.

U kunt dineren in het Castanea restaurant, waar vooral exclusieve gerechten worden voorbereid, maar ook in het Boulevard restaurant wordt bereid door middel van showcooking. Verder zijn er nog zes restaurants waar u kunt dineren. De keuze is aan u.

U gaat golfen op de ‘Mastercourse’. De naam doet al vermoeden dat het geen gemakkelijke golfbaan is. De golfbaan is vrij lang en op veel holes komt u waterhindernissen tegen die u dwingen tot het zorgvuldig kiezen van de juiste club. Verder beschikt deze golfbaan over veel verhoogde greens waardoor u vaak een club meer moet kiezen dan normaal. Er zijn veel bomen en fairwaybunkers de de nodige concentratie van u vragen, maar vooral de zeer snelle greens maken deze golfbaan tot een ware uitdaging.

De omgeving van het hotel is geschikt voor wandelen en fietsen, maar ook vindt u Hamburg op slechts twintig minuten rijden van het hotel. Mocht u nog leuke winkels willen bekijken, dan is dat de stad waar u dan het beste heen kunt gaan.