Bonalba Golf Resort

Land: Spanje
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1975KM Breda
29KM Alicante Airport
0KM Bonalba Golf
14KM Alicante Golf
24KM Alenda Golf
26Km El Plantio

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen
Dichtbij Alicante ligt het mooie Bonalba Golf & Spa Resort. Het hotel ligt aan de golfbaan van Bonalba op slechts vier kilometer van het strand en de zee.  De kamers bieden uitzicht over de heuvels van Bonalba & de mooie golfbaan. Alle kamers zijn voorzien van een bureau, een balkon, een minibar, een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn, een ruime badkamer met bad, een haardroger en een kluisje. U kunt hier ook genieten van de ruime Wellness. U vindt hier een sauna, een solarium, een binnenzwembad en een buitenzwembad.
U kunt dineren in één van de twee restaurants. Restaurant Amapola is een buffet restaurant, waar iedere avond Spaanse gerechten worden gereserveerd en u zelf kunt kiezen wat u lekker vindt.
Restaurant Cervantes is een à la carte restaurant met een prachtig uitzicht over de tropische tuin.  Hier worden lokale gerechten geserveerd en lokale wijnen geschonken.
U kunt hier golfen op maar liefst zeven golfbanen, namelijk Bonalba, Font de Llop, Alenda Golf, Villaitana Golf Poniente, Villaitana Golf Levante , Elplantio Golf & Alicante Golf. Voor de andere golfbanen behalve Bonalba is een toeslag van € 5,- tot € 45,- per baan. Deze golfbanen zijn wel zeer de moeite waard.
De golfbaan van Bonalba is vrij lang en heeft behoorlijk veel waterhindernissen en bunkers. De greens zijn erg goed onderhouden en de hoogteverschillen maken de golfbaan erg uitdagend.
Wij adviseren u graag over de andere golfbanen, maar het zijn stuk voor stuk mooie golfbanen die dicht in de buurt liggen, u rijdt in vijftien tot vijfentwintig minuten naar de andere golfbanen.
In de buurt is veel te doen, Alicante is dichtbij, evenals de zee en het strand. De prijs ten opzichte van de kwaliteit is echt fantastisch.