Balaia Golf Village

Land: Portugal
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
2260 KM Breda
32 KM Faro Airport
0 KM Balaia Golf
15 KM Vila Sol Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Balaia Golf Village is een heel mooi resort dat op een paar honderd meter van het strand ligt in de Algarve. U verblijft hier in een mooi appartement met een volledig uitgeruste keuken, een ruime badkamer, een zithoek en een eettafel. Ieder appartement biedt een mooi uitzicht vanaf het balkon. U kijkt uit over de golfbaan of over de groene tuinen. Balaia Golf Village beschikt over maar liefst zes zwembaden, vier tennisbanen en een uitgbreide fitness ruimte. Ook kunt u hier terecht in de Spa voor een hot tub, een Turks bad en een verwarmd binnenzwembad. Verder kunt u hier ook massages ondergaan of gebruik maken van de aroma en hydrotherapieën

U kunt dineren in één van de twee restaurants. Het grote restaurant is wat exclusiever en hier kunt u genieten van internationale gerechten. Het kleinere restaurant in het clubhuis van de golfbaan en de bars bij de zwembaden bieden u lichte maaltijden. Balaia Golf Village beschikt ook over een eigen supermarkt mocht u zelf willen koken.

U kunt kiezen uit twee golfbanen. De golfbaan van Balaia Village is een hele leuke par 3 golfbaan vol met uitdagingen. U vindt hier een aantal lastige waterhindernissen en hoogteveschillen die uw korte spel op de proef stellen. Oefenen voor de kortere afstanden kunt u dus uitstekend op deze golfbaan, voor het grote werk kunt u terecht op de golfbaan van Vila Sol.

De golfbaan van Vila Sol heeft 27 holes, is zeer ruim van opzet en bevindt zich op een terrein van maar liefst 150 hectare. Vila Sol is een prachtige golfbaan en is twee keer gastheer geweest van het Portugees Open, dus u weet dat u hier kwaliteit mag verwachten. De golfbanen worden gekenmerkt door veel hoogteverschillen, waterhindernissen en snelle greens. Opvallend is ook het uitzicht op de groene omgeving, u ziet hier heel veel prachtige, volgroeide bomen en bijzondere struiken en planten.