Sol Marbella Atalaya Park Hotel

Land: Spanje
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
2254KM Breda
67KM Malaga Airport
2KM Atalaya Golf
8KM Los Arqueros Golf
12KM Los Naranjos Golf

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Aan de Costa del Sol in Spanje ligt het mooie hotel Sol Marbella Atalaya Park hotel. Dit hotel beschikt over 36 holes en is daarmee een ideale bestemming voor iedere golfer. De kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals airconditing, gratis WiFi, een minibar, een kluisje, satelliet TV, een bureau, een telefoon met directe buitenlijn, een grote badkamer met haardroger en een balkon met uitzicht over het zwembad, de zee, de tuin of de bergen. Bij Atalaya Park Hotel is een oneindig aanbod aan sportmogelijkheden. U kunt hier zwemmen in de ruime buitenbaden, maar ook is er ruimte voor waterpolo, atletiek, boogschieten, basketbal, volleybal en nog veel meer sporten. Bent u uitgesport, dan kunt u ook nog genieten van het Solarium, de Sauna, de Turkse stoombaden of het grote binnenzwembad. U kunt hier ook nog tennissen en scooba diven.

Atalaya beschikt over drie goede restaurants. U kunt genieten in La Torre, het buffetrestaurant, waar iedere avond een internationaal buffet wordt geserveerd. U kunt heerlijk diner in het Don Quijote restaurant, waar u á la carte kunt dineren. Het derde restaurant Trattoria del Papa is een restaurant waar u kunt genieten van de Italiaanse keuken.

U gaat golfen op de prachtige Atalaya Old & New Course, Los Arqueros & Los Naranjos. The Old Course is een prachtige golfbaan met veel hoogteverschillen op de fairways. De fairways worden omringd door pijnbomen, olijfbomen, eucalyptusbomen en cactussen. The Old Course is niet heel lang, maar heeft wel veel bunkers die de lengte compenseren van de baan. Op zes holes vindt u tactisch geplaatste waterhindernissen. The Old Course wordt heel goed onderhouden en heeft hele mooie greens.

De andere baan van Atalaya waar u kunt golfen is The New Course. Deze baan heeft diverse grote waterhindernissen die in het spel komen. Deze baan heeft veel doglegs en steeds dient u op te letten dat u op de juiste plek ligt op de baan, anders kunt u wellicht niet naar de green toe met uw volgende slag. U vindt hier veel hoogteverschillen en u staat zelden recht achter uw golfbal. Deze ronde kunt u als een hele goede oefening beschouwen, want u staat doorgaans onder of boven uw golfbal bij uw slag.

Los Arqueros Golf is ook een bijzonder mooie golfbaan. Ook hier vindt u heel veel hoogteverschillen. Deze golfbaan is ontworpen door Severiano Ballesteros en voor alle golfbanen die door ‘Seve’ zijn ontworpen, geldt dat de lage handicappers een zware klus hebben om hun handicap te spelen. Snelle greens, lastige bunkers en veel bomen. Kortom een meesterwerk.

Los Naranjos is ook een topbaan. Deze golfbaan ligt aan de kust en is één van de mooiste golfbanen aan de Costa del Sol volgens kenners. De vele hoogteverschillen en snelle greens maken deze golfbaan een echte uitdaging. Op sommige dagen kan de wind ook nog een duit in het zakje doen. Deze golfbaan moet u gespeeld hebben.

U kunt hier heerlijk naar het strand gaan en genieten van de zee, maar ook Marbella ligt maar op een paar kilometer afstand. Gaat u naar Atalaya Park hotel, dan beleeft u een onvergetelijke golfreis.