Appartement Leogang

Land: Oostenrijk
Verblijf: Appartement
Sterren: 4 sterren
818KM Venlo
944KM Utrecht
66KM Salzburg AIrport
8KM Golfclub Urslautal
8KM Golfclub Gut Brandlhof

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Alpin Lodge Leogang biedt u een prachtig modern en luxe appartement met Oostenrijkse sfeer in Leogang met prachtig uitzicht op de bergen, vlakbij de golfbaan. U kunt hier natuurlijk gebruik maken van wifi. Dit appartement is uitgerust met een balkon waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Dit appartement is voorzien van twee ruime badkamers en drie slaapkamers en biedt plaats aan maximaal zes personen. U kunt hier na het golfen genieten van de sauna in het appartement. Verder biedt dit appartement, Wifi, handdoeken, bedlinnen, een luxe keuken, een Nespresso apparaat, een safe, een waterkoker en de eindschoonmaak is inclusief. Dit appartement meet maar liefst 101 vierkante meter en is dus erg ruim.

U kunt heerlijk dineren aan de ruime eettafel, maar ook in het dorp zijn voldoende restaurantjes waar u goed kunt dineren.

Binnen tien kilometer van het appartement liggen twee mooie golfbanen, Namelijk Golfclub Urslautal en Golfclub Gut Brandlhof. Golfclub Urslautal biedt tijdens een ronde uitzicht op de prachtige bergen, volgens eigen zeggen biedt deze golfbaan het mooiste uitzicht op de Alpen in Oostenrijk en dat zou zomaar eens kunnen kloppen. Deze golfbaan ligt vrij hoog en uw golfballen vliegen hier in de zomer een stuk verder dan in Nederland. De hoogteverschillen spelen hier best een behoorlijke rol. Uw conditie wordt hier op de proef gesteld en dan zijn er nog de snelle greens. Deze golfbaan is een oase van rust.

Golfclub Gut Brandlhof ligt in een vallei en is vrij vlak. Doordat de golfbaan in een vallei ligt heeft u een geweldig uitzicht op de bergen rondom. Deze golfbaan is heel goed te lopen. Door de golfbaan heen loopt een rivier die op diverse holes in het spel komt. Ook deze golfbaan beschikt over hele goede greens en goed onderhouden fairways .

Wat verder van het appartement liggen nog banen als Golfclub Zell am See, Golf Eichenheim en Golfclub Goldegg am See die wij ook voor u kunnen reserveren.

Leogang is een leuk dorp waar u in de zomer naast golfen ook kunt fietsen, wandelen en Mountainbiken. Leogang ligt niet ver van Salzburg, dus mocht u nog even een mooie stad willen bezoeken dan is dit een ideale bestemming voor u.