Aparthotel Randwyck

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 3 sterren
0 KM Maastricht
180 KM Utrecht
6 KM Golfbaan 't Rijk van Margraten
23 KM Golf Henri Chapelle

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Aan de buitenrand van Maastricht vonden wij het mooie Aparthotel Randwyck. Een ideaal hotel voor een ieder die een golfreis graag wil combineren met een mooie stad. Het grote voordeel is dat u aan de stadsrand verblijft, dus indien u geen drukte wilt opzoeken dan vindt u die hier ook niet. Op minder dan vijf autominuten van het centrum vindt u Aparthotel Randwyck. De kamers zijn ruim en voorzien van alle mogelijke gemakken zoals een badkamer met douche, een minibar, een kluisje, een bureau, een kleurentelevisie, een broekenpers, een wekkerradio en een koffiezetapparaat.   Het hotel zelf beschikt niet over een restaurant, maart in de nabije omgeving vindt u tientallen restaurants waar u heerlijk kunt dineren.

U kunt kiezen uit de drie golfbanen. Op een aantal minuten van het hotel ligt de Golfbaan het Rijk van Margraten. Deze 18-holes baan wordt omsloten door oude bossen en glooiende landerijen en biedt een prachtig panorama op de stad Maastricht, Berg en Terblijt en Bemelen. Een ronde lopen op het Rijk van Margraten zult u goed voelen in uw benen, dankzij de heuvelachtige omstandigheden.

Op ruim een kwartier rijden ligt de 36 holes golfbaan van Henri-Chapelle (België). De twee 18 holes golfbanen liggen op het Plateau van Hervé en zorgen ervoor dat u gedurende de gehele ronde uitzicht heeft op de prachtige omgeving. De 18 holes golfbaan ‘Les Viviers’ is de moeilijkste golfbaan van Henri-Chapelle. De vele hoogteverschillen maken Les Viviers een zeer mooie en uitdagende golfbaan. Uiteraard is deze golfbaan zeer goed onderhouden en het is dan ook een fantastische golfbaan om te spelen. Les Viviers heeft een aantal zeer lange par 5 holes die zeer uitdagend zijn. De baan heeft een par van 72. De andere golfbaan van Henri Chapelle heet ‘le Charlemagne’. Ook voor deze golfbaan geldt dat er veel hoogteverschillen zijn en de baan is iets korter dan ‘les Viviers’. Ook deze golfbaan is dankzij een aantal pittige dogleg holes een grote uidaging om een lastige golfbaan om een goede score af te leveren.

Op ongeveer twintig minuten rijden ligt de prachtige, maar moeilijke golfbaan. Regelmatig zult u ondervinden hoe golfen is op een golfbaan met veel hoogteverschillen. U zult regelmatig een beetje scheef moeten staan om goed achter de bal plaats te nemen. Iedereen die deze baan heeft gespeeld zal concluderen dat het een schitterende golfbaan is en dat het een baan is die je eigenlijk twee keer moet hebben gespeeld om tot een score te komen