Aparthotel Delden

Land: Nederland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
130 KM Utrecht
0 KM Golfbaan de Lage Mors
21 KM Golfbaan de Koepel
21 KM Golfbaan 't Rijk van Sybrook

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Ongeveer vijftien kilometer ten oosten van Enschede ligt het schitterende Aparthotel Delden. Dit hotel ligt in een mooie omgeving en ligt ver weg van alle files in de randstad. Het hotel beschikt over 39 kamers die zeer luxe ingericht zijn en waar het een genot is om in te verblijven. Tevens beschikt het hotel over 15 familiekamers met een woonkamer en twee slaapkamers (prijs op aanvraag). Alle kamers beschikken over een luxe badkamer, een kleurentelevisie, draadloos internet, een haardroger en een ruim bed. Aparthotel Delden beschikt over een eigen drivingrange waar u kunt oefenen. Verder vindt u hier een uitgebreid beauty- en saunacentrum en een zwembad, waar u lekker kunt ontspannen voor of na een ronde golf. Het restaurant staat goed bekend in de omgeving van Twente. Hier worden speciale gerechten uit Twente geserveerd. Een grote keuze uit diverse gerechten zal u verrassen, maar vooral de minder bekende gerechten zijn ook zeer de moeite waard. Na uw diner kunt u hier nog heerlijk natafelen of in één van de twee bars nog lekker even de dag doornemen.

Wij hebben voor u diverse golfbanen geselecteerd die echt heel mooi zijn. U kunt kiezen uit de Lage Mors, de Koepel, ‘t Sybrook, Ahaus en Bad Bentheim.

U kunt heerlijk golfen op de golfbaan die aan het hotel ligt, de Lage Mors. De lage Mors heeft negen holes, maar deze holes zijn zeer de moeite waard om twee keer te spelen. De Lage Mors is waterrijk, al komt het water niet echt in het spel. Verder komt u gedurende de ronde behoorlijk wat bomen en bunkers tegen die uw score kunnen beïnvloeden. Wees geconcentreerd, dan komt het goed met uw score.

Golfclub de Koepel (GVB) is een schitterende bosbaan met snelle greens. Deze baan is echt één van de mooiere bosbanen van Nederland en door de kwaliteit van de Koepel zijn hier ook al diverse nationale golfkampioenschappen gehouden. Ook zijn er een aantal zeer interessante waterhindernissen die zeer zeker in het spel komen en dat maakt de baan tot een echte uitdaging.

Golfbaan ‘t Sybrook (GVB)is een prachtige golfbaan die ligt in een zeer bosrijke omgeving. Golfbaan ‘t Sybrook ligt op een deel van een oud landgoed. Het is een echt volwassen en volgroeide bosbaan. Tevens is er door de architect voor gezorgd dat zich op verscheidene holes een karakteristiek Twents coulissenlandschap voor de golf(st)er ontvouwt, dat schitterende doorkijkjes oplevert.
Ahaus (weekdagen GVB, weekend maximale handicap 36)is behoorlijk heuvelachtig en uw benen zullen dan ook getest worden. Wel heeft u op een aantal plaatsen een verhoogd teeshot en daarbij heeft u tevens een schitterend uitzicht. Ook zijn er een behoorlijk aantal waterhindernissen waar u rekening mee dient te  houden, echter goed geplaatste slagen zullen zeker niet in het water verdwijnen.

Bad Bentheim (maximale handicap 30) is een golfbaan met een behoorlijk aantal waterhindernissen en ook veel bomen. Deze baan is vlak, maar dat wordt goedgemaakt door snelle greens en de vele bunkers die vaak in spel komen. Regelmatig is het slim om de driver in de tas te laten en wellicht een ijzer af te slaan, zodat een goede score binnen handbereik blijft. Deze baan is niet heel erg lang, maar biedt zeker voldoende uitdaging.
In de omgeving van het hotel liggen hele leuke plaatsen, zoals Enschede, Almelo en Hengelo. Dit zijn hele mooie plaatsen, waar vooralsnog sprake is van veel laagbouw en dat geeft het gevoel alsof je in een groot dorp rondloopt. In en om het hotel zijn ook voldoende andere sportmogelijkheden. U kunt hier tennissen, squashen, biljarten, darten en zelfs bowlen